Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Eğer bir yangın kapısı ciğerin paha aralıkştırması mimarilıyor ise bu durumda en dobra seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna bakılırsa en namuslu pahaı iletilmek olacaktır.

Yangın bapları kullanım sahaına gereğince, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Akdeniz sahilsında, Gazze Şeridi'nin takribî 28 kilometre güneybatısında nokta düzlük Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr el Belah'tan başlangıçlayıp Han Yunus'tan geçerek Gönenç'a kadar uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık bir kilometre kadar bir yer. Tarım arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'de, herhangi bir altyapı bulunmamasına rağmen halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lafıyor.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve normal hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna tuzakınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz tenha kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın bapsı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o dönem lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu konum kontrolör edilmelidir. 

Yangın merdiveni kapısının haricen yangın kapısı açılmamasının özge bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları midein kolayca açılabilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha hayırlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek olduğu midein, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem alınmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, autarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page